Παραλίγο να γεννήσει, ενώ έδινε για δίπλωμα οδήγησης - iefimerida.gr

Παραλίγο να γεννήσει, ενώ έδινε για δίπλωμα οδήγησης

δίπλωμα οδήγησης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιθυμία μιας νεαρής να αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης ήταν τόσο μεγάλη, ώστε ενώ της έσπασαν τα νερά, την ώρα που εξεταζόταν, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, κατάφερε να πάρει το δίπλωμα και οδήγησε μόνη της μέχρι το μαιευτήριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η 20χρονη βρετανίδα Έμα Φρεντς είχε τέσσερις συστολές κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ωστόσο παρά τους πόνους δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, ενώ δεν αποκάλυψε τίποτα στον εξεταστή για να μην την εμποδίσει να συνεχίσει.

Τελικά, κατάφερε να πάρει το δίπλωμα και μάλιστα οδήγησε μόνη της μέχρι το νοσοκομείο, όπου γέννησε το πρώτο της παιδί.

«Όλοι μου έλεγαν να πάω στο νοσοκομείο αλλά περίμενα τόσο πολύ για το δίπλωμα οδήγησης και ήμουν αποφασισμένη να το κάνω. Είμαι χαρούμενη που πέρασα, είναι κάτι που ήθελα να κάνω πριν έρθει στον κόσμο η κόρη μου για να είναι πιο εύκολα για μένα όταν θα την αποκτούσα», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ