Δοκιμασία στην Τουρκία για Παναθηναϊκό - Απέναντι στη Φενέρ του Ομπράντοβιτς - iefimerida.gr

Δοκιμασία στην Τουρκία για Παναθηναϊκό - Απέναντι στη Φενέρ του Ομπράντοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (21:00, ΕΡΤ) κάνει ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του Top-16 της Euroleague.

Στην Τουρκία βρίσκεται από χθες ο Παναθηναϊκός, όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αποψινή αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε, στην 1η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague.

Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς, η οποία μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο θεσμό, θα ψάξει το διπλό απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για το φετινό Final-4, κόντρα σε έναν παλιό γνώριμο, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αυτή θα είναι η 5η φορά που ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον πρώην προπονητή του και μέχρι στιγμής υπάρχει απόλυτη ισορροπία με 2 νίκες για κάθε πλευρά.

Το κακό για τους πράσινους είναι πως επί τουρκικού εδάφους μετρούν δύο συνεχόμενες ήττες από τη Φενέρ του Ζέλικο, ο οποίος χθες υποδέχθηκε έναν-έναν τους πράσινους ενώ είχε εγκάρδια συνομιλία με τον «Σάλε».

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού πλην του Μποχωρίδη, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα. Από την πλευρά τους οι Τούρκοι, οι οποίοι ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο φέτος, θα αγωνιστούν και αυτοί χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Φενέρμπαχτσέ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ