Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα ξοδεύει 2 εκατ. δολάρια την εβδομάδα για την τηλεοπτική του εκστρατεία - iefimerida.gr

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα ξοδεύει 2 εκατ. δολάρια την εβδομάδα για την τηλεοπτική του εκστρατεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πλέον «θα ξοδεύει πολλά» για την προεκλογική εκστρατεία του.

«Η καμπάνια μου είναι κάτω από τον προϋπολογισμό μου κατά 35 εκατ.δολάρια, έχω ξοδέψει ελάχιστα (και είμαι στην πρώτη θέση)» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter. Πρόσθεσε μάλιστα πως σύντομα «θα ξοδέψει πολλά» ενόψει των ψηφοφοριών για τις προκριματικές εκλογές σε τρεις πολιτείες: Την Αιόβα, το Νιού Χαμσάιρ και την Νότια Καρολίνα. Στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, πρώτη ψηφίζει η Αϊόβα, την 1η Φεβρουαρίου. Οκτώ ημέρες αργότερα το Νιού Χαμσάιρ και ακολουθούν η Νότια Καρολίνα και η Νεβάδα.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα ξοδεύει 2 εκατ. δολάρια την εβδομάδα για την τηλεοπτική του εκστρατεία | iefimerida.gr 0

Οπως αποκάλυψε σε δημοσιογράφους, ο Τραμπ, προτίθεται να ξοδεύει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια κάθε εβδομάδα και πιθανόν αρκετά περισσότερα. Μέχρι στιγμής, ο μεγιστάνας του πλούτου έχει δαπανήσει ελάχιστα για τηλεοπτική καμπάνια καθώς το προκλητικό του ύφος και οι δηλώσεις του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. «Με κάνει υπερήφανο το γεγονός ότι εγώ μπορώ να ξοδέψω τα λιγότερα. Ωστόσο ειλικρινά δεν θέλω να πάρω κανένα ρίσκο» είπε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα ξοδεύει 2 εκατ. δολάρια την εβδομάδα για την τηλεοπτική του εκστρατεία | iefimerida.gr 1

Ο Τραμπ σημείωσε ότι προγραμματίζει να κάνει μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια με σποτ για τα σύνορα, το εμπόριο, την εθνική ασφάλεια και την καταπολέμησης του Ισλαμικού Κράτους.

Προειδοποίησε δε πως θα αντεπιτεθεί στους αντιπάλους του: «Είμαι έτοιμος να δαπανήσω πολλά χρήματα εναντίον αυτών που θα μου επιτεθούν», είπε και συμπλήρωσε ότι ο αντίπαλός του Τζεμπ Μπους, αδελφός του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους και πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, δεν έφτασε πουθενά παρά τη δραστήρια προεκλογική του εκστρατεία και το γεγονός ότι οι οργανώσεις που τον υποστηρίζουν φέρεται να έχουν δαπανήσει 59 εκατομμύρια δολάρια από τότε που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ