Ανεγκέφαλος οπαδός επιτέθηκε σε παίκτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανεγκέφαλος οπαδός επιτέθηκε σε παίκτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανενόχλητος ανεγκέφαλος οπαδός διέσχισε τον αγωνιστικό χώρο εν ώρα αγώνα και επιτέθηκε σε παίκτη τραυματίζοντάς τον στο ζυγωματικό. Οι συμπαίκτες του άτυχου παίκτη, άμεσα προέβησαν σε «αντίποινα», ενώ επενέβη και η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον δράστη.

Ο Γκεόργκε Γκαλαμάζ, ο αμυντικός της Στεάουα Βουκουρεστίου, διεγνώσθη με κάταγμα ζυγωματικού, και μετά από ορισμένες μέρες νοσηλείας βγήκε από το νοσοκομείο.

Βγήκε από το νοσοκομείο ο που υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό μετά από γροθιά ενός οπαδού της Πετρολούλ Πλοϊέστι. Ο τελευταίος είχε εισβάλει ανενόχλητος στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε εν ψυχρώ τον παίκτη, που θα μείνει εκτός δράσης για ενάμιση μήνα.

Δράσης είναι ο 26χρονος οπαδός Πετρούτ Ενάτσε, του οποίου του επεβλήθη ποινή φυλάκισης για 29 μέρες μέχρι να δικαστεί. Για την ιστορία ο αγώνας διεκόπη και την νίκη πήρε στα χαρτιά με 2-0 η Στεάουα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ