Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς παραδέχτηκε πως κάνει πολυδάπανη ζωή - iefimerida.gr

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς παραδέχτηκε πως κάνει πολυδάπανη ζωή

Ρομάν Αμπράμοβιτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πάμπλουτος Ρομάν Αμπράμοβιτς παραδέχτηκε ότι κάνει «πολυδάπανη ζωή» και πως έχει πάει κρουαζιέρες με τον πρώην φίλο του και τώρα εχθρό, Μπόρις Μπερεζόφσκι.

Δίνοντας στοιχεία την δεύτερη ημέρα της δικαστικής του διαμάχης με τον Μπερεζόφσκι, ο Αμπράμοβιτς παραδέχθηκε είναι κάτοχος πολυτελούς ιδιοκτησίας. Σε αυτήν περιλαμβάνεται ένας πύργος στη Γαλλία αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος κάποτε άνηκε στον Δούκα και τη Δούκισσα του Ουίνδσορ. Επίσης έχει ένα κτήμα 420 στρεμμάτων δυτικά του Σάσσεξ, και ένα «μεγάλο και ακριβό σπίτι στο κεντρικό Λονδίνο».

Στην κατάθεσή του ο Αμπράμοβιτς - του οποίου η περιουσία εκτιμάται σε 13.4 δισ. δολάρια - λέει πως ο ίδιος έμεινε κατάπληκτος από τον «υπερβολικό τρόπο ζωής» του Μπερεζόφσκι στη δεκαετία του 1990, δηλώνοντας: «ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα να μιμηθώ κάτι τέτοιο». Όμως ο δικηγόρος του Μπερεζόφσκι, Λώρενς Ραμπίνοβιτς, χαρακτήρισε τα λεγόμενα του Αμπράμοβιτς αναληθή. Ερωτηθείς εάν είχε ο ίδιος έναν υπερβολικό τρόπο ζωής, ο μεγιστάνας δισεκατομμυριούχος απάντησε: «Ε, ναι, πιθανόν. Ναι, συμφωνώ, θα μπορούσε κανείς να το θέσει και έτσι».

Πρόσθεσε πως απέκτησε αυτό το στυλ μετά την αγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι το 2003 η οποία τον μετέτρεψε σε παγκόσμια διασημότητα.

«Νομίζω πως όταν αγόρασα την Chelsea Football Club, επηρέασε σημαντικά ο τρόπος ζωής μου. Ήταν πραγματικά ένα σημείο καμπής» είπε ο Αμπράμοβιτς και αρνήθηκε το οτι ενδιαφέρεται για οποιοδήποτε άλλη ποδοσφαιρική ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Μπερεζόφσκι μηνύει τον Αμπράμοβιτς και ζητά περισσότερο από 5 εκατ. δολάρια. Ισχυρίζεται πως ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι τον πρόδωσε όταν αυτός ήρθε σε ρήξη με το Κρεμλίνο και τον Βλαντιμίρ Πούτιν το 2000. Ο Μπερεζόφσκι λέει ότι αναγκάστηκε να πουλήσει τα συμφέροντά του στη ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Sibneft για πολύ λιγότερα χρήματα από την αξία τους. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αμφισβητεί τον ισχυρισμό του πρώην φίλου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ