Kατάμεστο το ΣΕΦ με Μπαρτσελόνα – Ανακοίνωσε τον Τζόνσον-Οντομ - iefimerida.gr

Kατάμεστο το ΣΕΦ με Μπαρτσελόνα – Ανακοίνωσε τον Τζόνσον-Οντομ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του Top-16 με την Μπαρτσελόνα την Τρίτη το βράδυ, δείγμα της… δίψας που επικρατούσε στον κόσμο για την πρεμιέρα των Πειραιωτών.

Οι παίκτες του Σφαιρόπουλου, λοιπόν, θα υποδεχθούν τους Καταλανούς σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ με τους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας να δείχνουν έμπρακτα το πόσο κοντά βρίσκονται στη νέα προσπάθεια για να πάει και φέτος στο Final Four ο ΟΣΦΠ.

Παράλληλα, ο Ντάριους Τζόνσον-Οντομ είναι κι επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον Πειραιά ως το 2018. Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ το βράδυ (22:45) αναμένεται στην Ελλάδα και το πρωί της Τρίτης (29/12) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ