Πρεμιέρα με Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα στο TOP16 της Euroleague στα κανάλια Novasports - iefimerida.gr

Πρεμιέρα με Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα στο TOP16 της Euroleague στα κανάλια Novasports

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δείτε live τη μάχη των «ερυθρόλευκων» και άλλα 6 παιχνίδια για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ.

Οι φίλοι του μπάσκετ το διήμερο Τρίτη 29 Δεκεμβρίου – Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (https://youtu.be/nbTUGPWPC88) και άλλα 6 παιχνίδια από την 1η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball (http://www.novasports.gr/euroleague-top16-01). Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 19:00 με τον αγώνα Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου. Στις 21:00 θα ακολουθήσει η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ ο Χρήστος Καούρης. Στις 21:45 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν το παιχνίδι Ουνικάχα Μάλαγα – Νταρουσάφακα σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα.

Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, με τέσσερις αγώνες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στις 19:00 η Αναντόλου Εφές θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Δημήτρη Ματίκα. Στις 19:45 η Ζαλγκίρις Κάουνας θα αντιμετωπίσει τη Λαμποράλ Κούτσα σε μία αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 20:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Τσεντεβίτα – Λοκομοτίβ Κούμπαν σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Τέλος στις 21:45 η Ρεάλ Μαδρίτης θα κοντραριστεί με τη Μπάμπεργκ σε ένα αγώνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα Novasports Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ