Πρόταση-μαμούθ στον Μέσι - 27 εκατ. ευρώ το χρόνο του προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι - iefimerida.gr

Πρόταση-μαμούθ στον Μέσι - 27 εκατ. ευρώ το χρόνο του προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πάνω-κάτω στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο θα προσπαθήσει να φέρει η Μάντσεστερ Σίτι. Ο αγγλικός σύλλογος φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Λιονέλ Μέσι προσφέροντάς του 27 εκατ. Ευρώ ετησίως προκειμένου να τον δελεάσει να μετακομίσει στο «Νησί».

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ο Σεϊχης Μανσούρ, έχει βάλει ως προσωπικό στόχο να πάρει τον Μέσι στο Μάντσεστερ και να τον δει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Σίτι. Ωστόσο από την Σίτι διαρρέει πως δεν θα εμπλακεί σε συζήτηση με την Μπαρτσελόνα αν πρώτα ο Μέσι δεν καταστήσει σαφές αν θέλει να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Ο Αργεντινός εισπράττει από τους Καταλανούς 20 εκατ. Ευρώ το χρόνο και η προσφορά του Μανσούρ είναι κατά 7 εκατ. Μεγαλύτερη, γεγονός που αναμφίβολα αποτελεί μεγάλο δέλεαρ. Αν ο Μέσι δείξει θετικός, τότε η Σίτι θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα, έχοντας φυσικά ένα μεγάλο ατού στα χέρια της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ