Παναγιωτάκης: Κρίσιμα για τη ΔΕΗ, η πλήρης αποζημίωση για ΑΔΜΗΕ και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές - iefimerida.gr

Παναγιωτάκης: Κρίσιμα για τη ΔΕΗ, η πλήρης αποζημίωση για ΑΔΜΗΕ και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποζημίωση κατά 100% για τον ΑΔΜΗΕ και η επίλυση του προβλήματος των ληξιπρόθεσμων οφειλών, που ξεπερνούν τα δύο δις ευρώ είναι τα καίρια και επείγοντα ζητήματα για τη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Επιχείρησης κ. Εμμ. Παναγιωτάκη, μπορεί η παραμονή του ΑΔΜΗΕ υπό δημόσιο έλεγχο να είναι αναμφισβήτητα θετικό γεγονός ωστόσο το ζητούμενο τώρα είναι η ουσιαστική αποζημίωση της ΔΕΗ . Ο κ. Παναγιωτάκης σε συνέντευξή στην Αυγή τονίζει χαρακτηριστικά ότι «η θέση του υπουργού για 100% αποζημίωση της ΔΕΗ έχει εξαιρετική σημασία για την επιχείρηση. Από την πλευρά μας, σε πλήρη συνεργασία με το υπουργείο, θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις γι' αυτό.»

Για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, χαρακτήρισε το πρόβλημα ως το «πιο επείγον και καίριο, με στρατηγική διάσταση», που η μη επίλυσή του «απειλεί πράγματι την ίδια τη βιωσιμότητα της ΔΕΗ». «Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις οφειλετών, που ενώ είχαν τη δυνατότητα απέφευγαν συστηματικά να πληρώνουν” πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας αδικαιολόγητο το θόρυβο που δημιουργήθηκε για τις αποκοπές μετρητών, με δεδομένη την προσοχή της ΔΕΗ να μη μείνει χωρίς ρεύμα κανένας ευπαθής καταναλωτής» τόνισε ο δ.σ της Επιχείρησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ