Ο γρίφος Βαλβέρδε - iefimerida.gr

Ο γρίφος Βαλβέρδε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από αρκετές μέρες αναμονής και με την αγωνία χιλιάδων φίλων του Ολυμπιακού να έχει φτάσει στο κατακόρυφο, σήμερα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να του ανακοινώσει την απόφασή του.

Το …μάδημα της μαργαρίτας τελείωσε και όπως όλα δείχνουν ο προπονητής των επιτυχιών για την ομάδα του λιμανιού θα πει το πολυπόθητο «ναι», συνεχίζοντας και την επόμενη χρονιά στον πάγκο των ερυθρόλευκων.

Βέβαια, οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το πέρας της επαφής των δύο ανδρών, που θα είναι και η πλέον καθοριστική, ωστόσο, όλα δείχνουν πως τα προβλήματα οικογενειακής φύσεως που υπήρχαν από την πλευρά του Βαλβέρδε ξεπεράστηκαν.

Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση καθώς και επί προεδρίας Σωκράτη Κόκκαλη είχε αλλάξει άποψη ουκ ολίγες φορές και είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι ανάλογο και τώρα.

Τώρα όμως οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές. Εκτός από την αγάπη του κόσμου που είναι δεδομένη, ο Βάσκος έχει βρει το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον, αφού ο Β. Μαρινάκης δεβ παρεμβαίνει στο εργο του. Συν τοις άλλοις, το κίνητρο του Champions League της επόμενης σεζόν είναι μεγάλο…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ