Kicker: Συμφωνία Γκουαρντιόλα – Μάντσεστερ Σίτι με 25 εκατ.ευρώ ετησίως - iefimerida.gr

Kicker: Συμφωνία Γκουαρντιόλα – Μάντσεστερ Σίτι με 25 εκατ.ευρώ ετησίως

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την Μπαρτσελόνα κατέκτησε τα πάντα. Την Μπάγερν Μονάχου την «ανέβασε» επίπεδο ποδοσφαιρικά και τώρα ο Πεπ Γκουαρντιόλα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Σίτι, με την Μπάγερν Μονάχου να συμφωνεί αντίστοιχα με τον Κάρλο Αντσελότι. Δημοσίευμα του περιοδικού «Kicker», τώρα, αναφέρει ότι η ομάδα του Μάντσεστερ θα είναι ο νέος του... προορισμός.

Επικαλούμενο μια άκρως έγκυρη πηγή μέσα από την αγγλική ομάδα, υποστηρίζει ότι ο Ισπανός προπονητής έχει συμφωνήσει και μάλιστα με ένα ποσό το οποίο τον διατηρεί στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές, και μάλιστα με μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο.

Ο ετήσιος μισθός του Γκουαρντιόλα θα ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή ένα περισσότερο από τις αποδοχές που είχε στη Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ