Ξέσπασμα Λουίς Φαν Γκάαλ: Εχω απολυθεί από ότι διάβασα, ότι ο Μουρίνιο είναι ήδη εδώ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέσπασμα Λουίς Φαν Γκάαλ: Εχω απολυθεί από ότι διάβασα, ότι ο Μουρίνιο είναι ήδη εδώ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι το φαβορί για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Λουίς Φαν Γκάαλ που ακόμη εργάζεται σε αυτήν δεν το... άντεξε και ξέσπασε.

Ο Ολλανδός τεχνικός αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Στόουκ, μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξή της.

«Νιώθει κανείς την ανάγκη να απολογηθεί σε εμένα; Αυτό είναι που με ανησυχεί. Νομίζω ότι έχω ήδη απολυθεί, από ο,τι διάβασα. Ή ότι ο συνάδελφός μου, Ζοζέ Μουρίνιο, ήταν εδώ ήδη. Τι νομίζετε ότι γίνεται με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου; Ή με τα εγγόνια μου. Ή με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ή με τους φίλους μου; Τι νομίζετε; Με έχουν πάρει πολλές φορές κι ο Αρσέν Βενγκέρ λέει κάτι γι' αυτό. Νομίζετε ότι θέλω να μιλήσω στον Τύπο τώρα; Είμαι εδώ μόνο λόγω των κανονισμών της Premier League. Πρέπει να σας μιλήσω. Προσπάθησα να ανεβάσω την αυτοπεποίθηση των παικτών μου αυτή την εβδομάδα, έκανα τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός πριν συνεχίσει.

«Είχα συναντήσεις με τους παίκτες μου, με μέλη του επιτελείου μου, είχαμε Χριστουγεννιάτικο δείπνο, έκανα ομιλία και νιώθω τη θέρμη και την υποστήριξη όλων στο Κάρινγκτον. Αλλά δεν ένιωσα την ίδια θέρμη από τον Τύπο. Μπορώ να φανταστώ ότι θα γράψετε γι' αυτό το θέμα. Δεν είμαστε σε καλή θέση, αλλά τέσσερις εβδομάδες πριν ήμασταν στην πρώτη θέση και τέσσερις εβδομάδες μετά μπορούμε να είμαστε ξανά. Πρέπει να δείτε τα γεγονότα και όταν λαμβάνω κλήσεις από τον Γούντγουορντ, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ή τον Ντέιβιντ Τζιλ γιατί δημιουργείται κάτι που δεν είναι καλό, αυτό δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και τώρα πρέπει να απαντήσω σε ερωτήσεις. Δε νομίζω ότι πρέπει να το κάνω. Είμαι συγκεντρωμένος στο ματς με τη Στόουκ. Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και ίσως ευτυχισμένο το νέο έτος όταν σας δω».

Η Στόουκ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, για τη 18η αγωνιστική της Premier League. Τα βρετανικά ΜΜΕ προδιαγράφουν την εν λόγω ημερομηνία συναρτήσει και του αποτελέσματος του ματς ως deadline για το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού. Μετά από 17 αγωνιστικές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην 5η θέση με 29 βαθμούς, 9 λιγότερους από την πρωτοπόρο Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ