Γεννηματά σε Τσίπρα: Με ακροδεξιούς και ομοφοβικούς δεν πολεμάς το σκοτάδι - iefimerida.gr

Γεννηματά σε Τσίπρα: Με ακροδεξιούς και ομοφοβικούς δεν πολεμάς το σκοτάδι

EUROKINISSI-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα καυστικό σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβερνητική συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ έκανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχολίασε την υπερψήφιση του νόμου για τη συμβίωση ομόφυλων ζευγαριών.

«Σήμερα ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα στη χώρα μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Συμβάλαμε αποφασιστικά σε αυτό. Το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη προόδου» έγραψε η Φώφη Γεννηματά.

Γεννηματά σε Τσίπρα: Με ακροδεξιούς και ομοφοβικούς δεν πολεμάς το σκοτάδι | iefimerida.gr 0

Ζήτησε παράλληλα, μετά τα όσα συνέβησαν στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης, «να λείπουν επιτέλους οι ακρότητες. Απαιτούνται συναινέσεις σε ζητήματα που αφορούν στην ισονομία και κυρίως στην αξιοπρέπεια των πολιτών».

Γεννηματά σε Τσίπρα: Με ακροδεξιούς και ομοφοβικούς δεν πολεμάς το σκοτάδι | iefimerida.gr 1

Και με τρίτη ανάρτησή της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε προσωπικά στον Πρωθυπουργό για να καυτηριάσει τη στάση του κυβερνητικού εταίρου του: «Κύριε Τσίπρα, συστράτευση απέναντι στο σκοτάδι δεν γίνεται μαζί με ακροδεξιούς και ομοφοβικούς #ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Γεννηματά σε Τσίπρα: Με ακροδεξιούς και ομοφοβικούς δεν πολεμάς το σκοτάδι | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ