Ξέφρενος χορός για τον Νίκο Κοτζιά στα γενέθλιά του -Χόρεψε «Daddy cool», ζεϊμπέκικο και «τρενάκι» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέφρενος χορός για τον Νίκο Κοτζιά στα γενέθλιά του -Χόρεψε «Daddy cool», ζεϊμπέκικο και «τρενάκι» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 65α γενέθλιά του γιόρτασε τη Δευτέρα ο Νίκος Κοτζιάς, με τον υπουργό Εξωτερικών να τα δίνει όλα στον χορό σε πάρτι που διοργάνωσε στο εστιατόριο «Κεντρικόν».

Ο κ. Κοτζιάς χόρεψε τα... πάντα και με τις φιγούρες του έκλεψε την παράσταση, δείχνοντας να το απολαμβάνει. Ο υπουργός μάλιστα χόρεψε το διάσημο «Daddy cool» κάνοντας και τις απαραίτητες φιγούρες, ενώ εν συνεχεία χόρεψε και ζεϊμπέκικο και έκλεισε τη βραδιά με το γνωστό μοντέρνο «τρενάκι».

Στο πάρτι του κ. Κοτζιά βρέθηκαν πολλά στελέχη και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, ο υφυπουργός Δημήτρης Μάρδας και Γιάννης Αμανατίδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, αλλά και η Ολγα Γεροβασίλη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Μιχάλης Κόκκινος, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Γιάννης Μουζάλας, ο Νίκος Τόσκας κ.α.

Το βίντεο με τον χορό του Νίκου Κοτζιά αποκάλυψε η εκπομπή του «Ε» «Tatania Live»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Κοτζιάς χορός πάρτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ