Κύπρος: Για 36 βιασμούς κατηγορείται ο γυναικολόγος από την Λάρνακα - iefimerida.gr

Κύπρος: Για 36 βιασμούς κατηγορείται ο γυναικολόγος από την Λάρνακα

σεξουαλική παρενόχληση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μία μετά την άλλη πέφτουν οι καταγγελίες βιασμού εν ώρα νάρκωσης, για γυναικολόγο στην Λάρκανα. Για ακόμη οκτώ μέρες θα είναι καρτούμενος, και πλέον θεωρείται ύποπτος για 36 περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης ασθενών του.

Η διαδικασία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πολυπλοκότητος της υπόθεσης όπως γίνεται γνωστό από το Δικαστήριο της Λάρνακας. Ο εξεταστής της υπόθεσης αναφέρει πως για τον ύποπτο οι καταγγελίες πέφτουν η μία μετά την άλλη, και διερευνώνται μέχρι αυτήν την στιγμής 36 περιπτώσεις βιασμού, σεξουαλικής παρενόχληση ενηλίκων, δύο ανηλίκων, αλλά και παράνομης περιαγωγής σε νάρκωση.

Άλλες 34 γυναίκες ασθενείς του, επικοινώνησαν με την αστυνομία προκειμένου να καταθέσουν τις εμπειρίες τους με τον ύποπτο ιατρό, αλλά ακόμη δεν έχουν δώσει καταθέσεις προκειμένου για κάθε μία από αυτές να κινηθούν διαδικασίες.

Ο συνήγορος του γυναικολόγου δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του υπόπτου αλλά ζήτησε να εξετασθεί από κυβερνητικό ψυχίατρο, επειδή λαμβάνει κάποια ψυχοτρόπα φάρμακα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ