Αποκλειστικό: Αυτό είναι το αποτέλεσμα του α' γύρου των εκλογών στη ΝΔ - iefimerida.gr

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το αποτέλεσμα του α' γύρου των εκλογών στη ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι τα επίσημα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί από την ΝΔ, οι 4 υποψήφιοι συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.

  • Μεϊμαράκης: 40%
  • Μητσοτάκης: 28%
  • Τζιτζικώστας: 20%
  • Γεωργιάδης: 12%

Ωστόσο από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφεραν ότι το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να παρουσιάσει κάποια διακύμανση έως το τέλος της ημέρας. «Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης θα έχουν ποσοστά με ένα 3 μπροστά ανέφεραν χαρακτηριστικά», αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ποσοστό του κ.Μεϊμαράκη θα είναι γύρω στο 39% και του κ.Μητσοτάκη γύρω στο 31%».

Τα επίσημα αποτελέσματα αναμένονταν το πρωί της Δευτέρας από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος δήλωσε πως τα... φαξ καθυστερούν τη διαδικασία.

«Περάσαμε μια πολύ εξαντλητική νύχτα η οποία συνεχίζεται. Βάση καταστατικού, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βγαίνει από τα φαξ που μας στέλνουν οι εφορευτικές επιτροπές. Η ροή των φαξ συνεχίζεται και θα συνεχίζεται. Επίσημο αποτέλεσμα θα έχουμε αργά σήμερα το απόγευμα», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης.

Αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο κ. Τραγάκης, τόνισε: «Υπάρχουν απομακρυσμένες περιοχές όπου οι επιτροπές δεν έχουν φαξ. Το απόγευμα θα σας έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αποτέλεσμα εκλογές ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ