Ενοπλοι εισέβαλαν σε ιατρείο, φαρμακείο και ψιλικατζίδικα - iefimerida.gr

Ενοπλοι εισέβαλαν σε ιατρείο, φαρμακείο και ψιλικατζίδικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέρα ένοπλων ληστειών και η χθεσινή στην Αθήνα. Η αρχή έγινε στη Γλυφάδα όταν ένας ένοπλος εισέβαλε το απόγευμα σε ιατρείο στην οδό Β.Όλγας και αφού απείλησε το γιατρό αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Η συνέχεια ήταν στην οδό Αγ. Γερασίμου στον Άλιμο, όταν κακοποιός μπήκε σε φαρμακείο και πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Το σκηνικό των ληστειών μεταφέρθηκε στην οδός Φυλής στο κέντρο της Αθήνας, όπου τρεις άγνωστοι εισέβαλαν λίγο πριν τις 9 το βράδυ σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το δεύτερο χτύπημα έγινε λίγη ώρα αργότερα στην Κηφισιά, όταν ένας ένοπλος εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Εθν. Στρατού στην Κηφισιά και αφαίρεσε τις εισπράξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ