Σταϊνμάιερ: Ελπίδα για τους πρόσφυγες η απόφαση του Συμβουλίου Aσφαλείας για τη Συρία - iefimerida.gr

Σταϊνμάιερ: Ελπίδα για τους πρόσφυγες η απόφαση του Συμβουλίου Aσφαλείας για τη Συρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικές επιπτώσεις για τη Γερμανία και τους πρόσφυγες που έφτασαν εκεί βλέπει ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ στην απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την ειρήνη στη Συρία.

«Είμαι σίγουρος ότι όλοι περιμένουν με ανυπομονησία καλά νέα από την πατρίδα τους και επίσης θέλουν να έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν εκεί μια μέρα», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξη στην Bild.

Για πρώτη φορά έγινε ένας λόγος να τρέφουν συγκρατημένες ελπίδες πολλοί Σύροι που έχασαν τα πάντα εξαιτίας του φρικιαστικού εμφυλίου πολέμου των τελευταίων ετών, εκτίμησε ακόμη ο Γερμανός υπουργός, αναφερόμενος στην απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος, σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο, προειδοποίησε ότι πρέπει να ξεπεραστούν ακόμη πολλές δυσκολίες πριν υπάρξει ειρήνη στη Συρία, παρά την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

«Κανείς μας δεν υποτιμά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα χρειαστεί να ξεπεραστούν για να τερματιστεί ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία», τόνισε ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φρανκ Σταϊνμάιερ πρόσφυγες Συρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ