To έργο του Λιμενικού στη διάσωση μεταναστών στο Αιγαίο εξήρε ο Αλέξης Τσίπρας - iefimerida.gr

To έργο του Λιμενικού στη διάσωση μεταναστών στο Αιγαίο εξήρε ο Αλέξης Τσίπρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To έργο του Λιμενικού Σώματος -Ελληνικής Ακτοφυλακής στη διαχείριση και διάσωση μεταναστών στο ανατολικό Αιγαίο, εξήρε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον αρχηγό του Σώματος Αντιναύαρχο Αθανάσιο Αθανασόπουλο, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή των πρώην λιπασμάτων στη Δραπετσώνα.
«Εχετε σώσει χιλιάδες ζωές ανθρώπων στο Αιγαίο», τόνισε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς τον Αρχηγό του Λιμενικού, ενώ αναφερόμενος στην πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη δημιουργία μίας ενιαίας ευρωπαϊκής υπηρεσίας φύλαξης των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων της ΕΕ, είπε ότι έχει αναφέρει στους Ευρωπαίους ομολόγους του τη μεγάλη εμπειρία που αυτή τη στιγμή έχει το λιμενικό σώμα στα περιστατικά έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Δραπετσώνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ