Μεϊμαράκης: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται αδύναμος και θέλει συγκυβέρνηση, να βγει και να το πει - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται αδύναμος και θέλει συγκυβέρνηση, να βγει και να το πει

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις συνομιλίες Τσίπρα-Καραμανλή αλλά και το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ σχολίασε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Αν η χώρα πήγαινε στα βράχια και ο κ. Τσίπρας ήθελε να παίρνει τη γνώμη του κ. Καραμανλή, καλώς έκανε. Και αν ο κ. Καραμανλής τον επηρέασε, ακόμα καλύτερα για τη χώρα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας και συνεννόησης με τον κ. Τσίπρα. Δεν τη θέλει και ο κ. Τσίπρας. Αν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται αδύναμος και θέλει συγκυβέρνηση, να βγει και να το πει. Όταν φύγει, θα δούμε τι θα κάνουμε μετά» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει στο β' γύρο, εάν δεν είναι ανάμεσα στους δύο επικρατέστερους, ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως «θα πάρω θέση και θέλω να τονίσω ότι με βάση το καταστατικό οπωσδήποτε πρέπει να γίνει ο δεύτερος γύρος, εάν κάποιος δεν υπερβεί το 50%. Και μεγάλη να είναι η διαφορά, και πρώτος να είμαι, θα επιδιώξω τον δεύτερο γύρο και αν ο δεύτερος έχει αποχωρήσει. Και να μη θέλουν, πρέπει να γίνει, γιατί το λέει το καταστατικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ