Nespresso Club - Η Μοναδική Εμπειρία Καφέ - iefimerida.gr

Nespresso Club - Η Μοναδική Εμπειρία Καφέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καφές Nespresso. Το τέλειο ρόφημα. Αλλά... «What else?». Μια σειρά εξατομικευμένων υπηρεσιών σχεδιασμένων αποκλειστικά για τα μέλη του Nespresso club μετατρέπουν τον καφέ σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Όσοι έχουν γίνει μέλη καταλαβαίνουν τι εννοούμε.

Ειδικοί Καφέ είναι στη διάθεσή καθενός που θέλει να ζήσει τη μοναδική εμπειρία Nespresso, 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα. Σε συμβουλεύουν στην επιλογή του καφέ σου και διασφαλίζουν την εύκολη παραγγελία και την άνετη παράδοση. Με παραγγελίες άνω των 150 καψουλών η παράδοση γίνεται δωρεάν, οπουδήποτε επιθυμείς. Συγκεκριμένα, αν μένεις στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη παραλαμβάνεις την παραγγελία σου εντός 24 ωρών ή εντός 48 ωρών αν μένεις κάπου αλλού. Ακόμη και αν είναι Σάββατο, η παραγγελία έρχεται στο σπίτι σου ή όπου αλλού επιθυμείς. Αν πάλι επιθυμείς να παραλάβεις τον καφέ σου την ημέρα που τον παραγγέλνεις και αυτό γίνεται, με μια μικρή χρέωση.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν αν κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά ή μέσω του website της Νespresso. Αν πάλι έχεις κατεβάσει την εφαρμογή της Nespresso για κινητά μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου και να επωφεληθείς με δωρεάν παράδοση.

Διαφορετικά μπορείς να επισκεφθείς όποια Νespresso Boutique επιθυμείς, να διαλέξεις τον καφέ σου με τη βοήθεια των ειδικών και να τον αγοράσεις επί τόπου.

Ωστόσο, οι ειδικοί του club Nespresso είναι στη διάθεσή σου όχι μόνο για να σε βοηθήσουν να παραγγείλεις αλλά και για να σου λύσουν οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με τη μηχανή σου. Πάλι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Απλά τηλεφωνείς στο 2106771300 ή στο 8001171300 (χωρίς χρέωση). Αμέσως, ένας Coffee Specialist της Nespresso θα σου παρέχει μία άμεση τεχνική διάγνωση και λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Αν πάλι η μηχανή σου χρειάζεται κάποιο φιξάρισμα μέσω της Υπηρεσίας Υποστήριξης της Νespresso θα παραλάβουν τη μηχανή espresso σου από το σπίτι σου και θα στην επιστρέψουν ξανά μόλις φτιαχτεί. Και για να μην μείνεις καθόλου χωρίς τον αγαπημένο σου καφέ, η Nespresso, για όσο διάστημα η δική σου μηχανή θα επισκευάζεται, θα σου δανείσει μια άλλη. Για να μην αλλάξεις καθόλου την αγαπημένη σου συνήθεια και για να μην σου λείψει ούτε στιγμή η μοναδική γεύση του Nespresso.

Και επειδή στη Nespresso σκέφτονται και το αύριο του πλανήτη, ανακυκλώνουν τις χρησιμοποιημένες κάψουλες καφέ. Αν θέλεις να συμμετέχεις σε αυτή την πρωτοβουλία δεν έχεις παρά να πάρεις τις χρησιμοποιημένες κάψουλές σου και να τις πας στην κοντινότερή σου Nespresso Boutique με σημείο συλλογής ανακύκλωσης (δες εδώ, στο www.nespresso.com, ποιες το υποστηρίζουν). Να σημειώσουμε εδώ, ότι ούτως ή άλλως στη Nespresso ως μέρος της δέσμευσής της στο πρόγραμμα διατηρησιμότητας, The Positive Cup και έχοντας ως γνώμονα, όχι μόνο να διασφαλίσει την απόλυτη φρεσκάδα του καφέ, αλλά και να προστατεύσει το περιβάλλον, έχει επιλέξει το καλύτερο δυνατό υλικό για τις κάψουλές της, το αλουμίνιο: Ένα υλικό που μπορεί να ανακυκλώνεται αέναα.

Πέρα από τις κάψουλες μπορείς να ανακυκλώσεις και τη μηχανή Nespresso, σε περίπτωση που την έχεις βαρεθεί και θέλεις μία πιο καινούρια. Αν δώσεις για ανακύκλωση την παλιά σου μηχανή Nespresso, θα έχεις όφελος στην αγορά της νέας!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ