Γεννηματά: «Ακοστολόγητα ρουσφέτια το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης» - iefimerida.gr

Γεννηματά: «Ακοστολόγητα ρουσφέτια το παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση πήρε μερικές ήδη ψηφισμένες ρυθμίσεις και πολλά ακοστολόγητα ρουσφέτια και έκανε το παράλληλο πρόγραμμα επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών.

«Προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για άλλη μια φορά, είπε, αλλά η μόνη εντύπωση που έμεινε όμως απ’ όλες αυτές τις μέρες, είναι η παράλληλη σχέση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.» Τα ζητήματα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στους εκπροσώπους των τραπεζών, ήταν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Η επιβίωση και η εξυγίανση των ελληνικών επιχειρήσεων, προκειμένου να προστατευθούν και οι θέσεις των εργαζομένων. 
  • Οι ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια και η ανησυχία να μην καταλήξουν στα  χέρια των ξένων funds. Τα κοράκια, όπως συνήθιζε να λέει ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια.
  • Να μην υπάρξει  επέκταση της ρύθμισης αυτής για στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια. Δεν πρέπει να υπάρχουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Πρέπει να προστατευτούν τα νοικοκυριά. 
  • Να εγγυηθούν οι  τράπεζες τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
  • Να μειώσουν τις προμήθειες από τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που υποφέρουν από τα capital controls.
  • Να μην συνδεθούν με ομαδικές απολύσεις εργαζομένων τα  πλάνα αναδιάρθρωσης των τραπεζών. 
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ