Κύπελλο Ελλάδος: Ισοπαλίες για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ισοπαλίες για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Kλωναρίδης έσωσε την παρτίδα για τον ΠΑΟ και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 1-1 στην Κέρκυρα.

H τοπική ομάδα με πολλούς αναπληρωματικούς έδειξε ψυχή και αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό με το γκολ του Βλάχου στο 3’. Προβληματικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι «πράσινοι», κατάφεραν να φτάσουν στις καθυστερήσεις με τον Κλωναρίδη στο τελικό 1-1, ενώ σίγουρα ο Στραματσόνι θα απογοητεύτηκε από την απόδοση παικτών που πήραν θέση βασικού αλλά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, όπως κυρίως οι Λουντ και Νίνης. Ακόμη κι έτσι, το «τριφύλλι» τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου και προκρίθηκαν μαζί με τον Λεβαδειακό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Λεβαδειακός νίκησε εύκολα την διαλυμένη Παναχαϊκή με 4-1 στην Πάτρα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Βαθμολογία:
1.Παναθηναϊκός 7
2.Λεβαδειακός 6
3.Κέρκυρα 2
4.Παναχαϊκή 1

Το μέλλον του ΠΑΟΚ φώναξε παρών. Με επτά παίκτες της Κ20 στην αρχική 11άδα ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλους το φινάλε των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, με το συγκεκριμένο ματς να ήταν ιδανική ευκαιρία για τον Τούντορ να δει στην πράξη το μέλλον του συλλόγου. Σκόρερ του ματς ο Δημητριάδης στο 16’, ενώ ο Αλαμάνης στο 32’ έφερε το ματς στα ίσα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο άλλο ματς του ομίλου ο ΑΟΧ έμεινε στο 2-2 με τον Πανθρακικό, με τους Χανιώτες να παίρνουν την πρόκριση λόγω καλύτερης επίθεσης.

Βαθμολογία:
1. ΠΑΟΚ 7
2. Χανιά 4
3. Πανθρακικός 4
4. Ολυμπιακός Βόλου 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ