Από σήμερα ισχύει το απελευθερωμένο ωράριο στα φαρμακεία - iefimerida.gr

Από σήμερα ισχύει το απελευθερωμένο ωράριο στα φαρμακεία

απελευθερωμένο ωράριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απελευθερωμένο ωράριο θα λειτουργούν από σήμερα τα φαρμακεία. Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου σχετικά με την απελευθέρωση του ωραρίου, όποιος φαρμακοποιός το επιθυμεί θα μπορεί να ανοίγει το φαρμακείο του τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης και τα Σάββατα εφόσον το έχει δηλώσει εγκαίρως στο Σύλλογο.

Από την πλευρά τους πάντως οι φαρμακευτικοί σύλλογοι Αττικής και Πειραιά εκφράζουν την αντίθεσή τους στο νέο ωράριο και θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, ενώ δεν θα δίνουν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους 15 ταμείων.

Οι φαρμακοποιοί είναι έτοιμοι να καταρτίσουν ωράρια λειτουργίας που θα προβλέπουν το άνοιγμα του 30% των φαρμακείων την Δευτέρα, 30% την Τετάρτη και 30% τα Σάββατα, ενώ ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει καταθέσει προσφυγή στο ΣτΕ, ζητώντας ακύρωση της υπουργικής απόφασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ