Τέλος ο Ζοσέ Μουρίνιο από την Τσέλσι - iefimerida.gr

Τέλος ο Ζοσέ Μουρίνιο από την Τσέλσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν αποτελεί από την Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ!

Για 2η φορά στην καριέρα του ο Πορτογάλος τεχνικός αποχωρεί από την ομάδα του Λονδίνου, με τον 52χρονο να μην έχει καλά αποτελέσματα φέτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (1-0), οι διοικούντες την ομάδα είχαν συνάντηση εννέα ωρών προκειμένου να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Ζοσέ.

Σήμερα τελικά λήφθηκε η οριστική απόφαση από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος αποφάσισε να απολύσει τον Μουρίνιο, που πέρυσι κατέκτησε την Premier League στην επιστροφή του στο Λονδίνο. Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συζητήσεις των Λονδρέζων με τον Χουάντε Ράμος ενώ παράλληλα, τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Ράφα Μπενίτεθ από τη Ρεάλ Μαδρίτης δίνουν... τροφή για σκέψη, εφόσον ο Ζοσέ είναι ελεύθερος.

Όσο για την αποζημίωση του Πορτογάλου τεχνικού, υποστηρίζεται πως θα λάβει κανονικά τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στο μισθό του έως το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Ζοσέ Μουρίνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ