Φρίκη: Τζιχαντιστές εκτελούν με εκρηκτικά αιχμαλώτους [εικόνες] - iefimerida.gr

Φρίκη: Τζιχαντιστές εκτελούν με εκρηκτικά αιχμαλώτους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και στις οποίες φαίνονται Σύριοι στρατιωτικοί που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος να προετοιμάζονται να τινάξουν στον αέρα άντρες που ανήκουν στην οργάνωση Αλ Νούσρα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.

Η εκτέλεση πιστεύεται ότι σχεδιάστηκε από την ταξιαρχία των Μαρτύρων του Γιαρμούκ το αρχηγείο της οποίας είχε δεχθεί βομβιστική επίθεση τον περασμένο μήνα.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν πάντως αποκαλύπτουν τον τρόπο που δρουν πλέον οι οργανώσεις των ανταρτών στην περιοχή χρησιμοποιώντας τακτικές φόβου προκειμένου να τρομοκρατήσουν η μία την άλλη.

Φρίκη: Τζιχαντιστές εκτελούν με εκρηκτικά αιχμαλώτους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνονται μασκοφορεμένοι άντρες να της ταξιαρχίας των Μαρτύρων του Γιαρμούκ να δένουν μαζί τα 3 θύματά τους και να τα λούζουν με πετρέλαιο.

Στη συνέχεια τοποθετούν εκρηκτικά στα στήθη των τριών ανδρών και ετοιμάζουν τη συνδεσμολογία προκειμένου να τα πυροδοτήσουν. Με τον ίδιο τρόπο εκτελούν αρχικά τους δύο αιχμαλώτους και αργότερα έναν τρίτο άνδρα.

Φρίκη: Τζιχαντιστές εκτελούν με εκρηκτικά αιχμαλώτους [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Φρίκη: Τζιχαντιστές εκτελούν με εκρηκτικά αιχμαλώτους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Με τον τρόπο αυτό αρχικά εκτελούν τους δύο από τους αιχμαλώτους λίγο πριν εκτελέσουν με τον ίδιο τρόπο και τον τρίτο άνδρα ενώ στο βάθος φαίνονται καμμένα ανθρώπινα μέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλ Νούσρα και το Ισλαμικό Κράτος είναι δύο οργανώσεις που από το 2013 και μετά μάχονται η μία την άλλη στην Συρία.

Φρίκη: Τζιχαντιστές εκτελούν με εκρηκτικά αιχμαλώτους [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιχαντιστές Αλ Νούσρα έκρηξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ