Εκνευρισμός της Αθήνας με την Αγκυρα για τις αφίξεις Μαροκινών -Θα το θέσει ο Τσίπρας στον Νταβούτογλου - iefimerida.gr

Εκνευρισμός της Αθήνας με την Αγκυρα για τις αφίξεις Μαροκινών -Θα το θέσει ο Τσίπρας στον Νταβούτογλου

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέρκελ και Τσίπρας αντάλλαξαν πυρά για το ποιος φταίει που καθυστερεί η μετεγκατάσταση των προσφύγων από Ελλάδα και Ιταλία στις χώρες της Κεντρικής και της Βόρειας Ευρώπης, ωστόσο η Αθήνα «τα έχει» και με την Τουρκία.

Αιτία το φαινόμενο ότι από τις τουρκικές ακτές μπορεί να έχει μειωθεί η ροή Σύρων προσφύγων ωστόσο έχουν διπλασιαστεί οι αφίξεις Μαροκινών σε ελληνικές ακτές από τα τουρκικά παράλια.

«Δεν γίνεται να συγκρατείς Σύρους και να μην μπορείς να συγκρατήσεις Μαροκινούς», υποστηρίζουν κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι οι Τούρκοι κάνουν τα στραβά μάτια.

Η ελληνική ενόχληση φάνηκε και από τις σημερινές δηλώσει Τσίπρα, που μετά την επιθεώρηση των hot spots υποστήριξε ότι «είναι υποχρέωση της Τουρκίας να συνδράμει ουσιαστικά ώστε να μειωθούν οι ροές», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida για το θέμα θα ζητήσει το λόγο αύριο στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας από τον Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Αχμέτ Νταβούτογλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ