Μια συγκινητική ιστορία: Μια γαμήλια φωτογραφία που έσμιξε μητέρα και νεκρή κόρη [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια συγκινητική ιστορία: Μια γαμήλια φωτογραφία που έσμιξε μητέρα και νεκρή κόρη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία μητέρας με τη νεκρή της κόρη την ημέρα του γάμου της έγινε viral και συγκινεί.

Η Αμάντα έχασε την κόρη της Αζαλι το 2012 μετά από μάχη με τον καρκίνο. Μετά από τρία χρόνια στις φωτογραφίες του γάμου της το κοριτσάκι της ήταν εκεί χάρη στη φίλη της την φωτογράφο και την έμπνευση που είχε.

Μια συγκινητική ιστορία: Μια γαμήλια φωτογραφία που έσμιξε μητέρα και νεκρή κόρη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Άσλεϊ Φράνζ δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook μια εικόνα της Αμάντα και της κόρης της. Η φωτογράφος κατάφερε να ενσωματώσει μια φωτογραφία της μικρής σε μερικές από τις φωτογραφίες του γάμου της μαμάς της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Όπως οι πεταλούδες πέταξαν επάνω και έφυγαν μακριά, μια όμορφη μικρή αποφάσισε ότι ήθελε να μείνει για λίγο εδώ. Προσγειώθηκε ακριβώς πάνω στην Amanda (πιο κοντά στην καρδιά της) και έμεινε για λίγο και μια συγκινητική κραυγή βγήκε από τη νύφη και το γαμπρό. Γνωρίζουμε όλοι ότι ήταν η Αζάλι, ένας μικρός ψίθυρος από αυτήν».

Μια συγκινητική ιστορία: Μια γαμήλια φωτογραφία που έσμιξε μητέρα και νεκρή κόρη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η νύφη έβαλε τη φωτογραφία ως εικόνα προφίλ της στο Facebook και έγραψε: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο χαρούμενη είμαι με την φωτογραφία της Φράνζ. Αυτή η όμορφη ψυχή ήταν σε θέση να συλλάβει μια απολύτως ανεκτίμητη στιγμή για την ημέρα του γάμου μου με το γλυκό κορίτσι μου που έφυγε δυο χρόνια πριν... Βρήκε έναν τρόπο να τη συμπεριλάβει στο γάμο μου και το έκανε τόσο καλά. Ο Θεός να έχει καλά την ταλαντούχα Άσλεϊ».

Μια συγκινητική ιστορία: Μια γαμήλια φωτογραφία που έσμιξε μητέρα και νεκρή κόρη [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νύφη μητέρα κόρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ