Απαλλάχθηκε ο κατηγορούμενος που είπε «Παραπάτησα, έπεσα και έτσι την βίασα κατά λάθος» - iefimerida.gr

Απαλλάχθηκε ο κατηγορούμενος που είπε «Παραπάτησα, έπεσα και έτσι την βίασα κατά λάθος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε ο ίδιος ο 46χρονος επιχειρηματίας Εχζάν Αμπντουλαζί δεν πρέπει να πίστεψε την ευφάνταστη ιστορία που διηγήθηκε όταν συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού μιας 18χρονης, από τις βρετανικές αστυνομικές αρχές.


Διαφορετική γνώμη φαίνεται όμως να είχαν οι Άγγλοι δικαστές στο Southwark Crown Court, που απάλλαξαν τον Σαουδάραβα πολυεκατομμυριούχο για το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης, αποδεχόμενοι προφανώς τις εξηγήσεις του.

Απαλλάχθηκε ο κατηγορούμενος που είπε «Παραπάτησα, έπεσα και έτσι την βίασα κατά λάθος» | iefimerida.gr 0


Νωρίτερα ο Αμπντουλαζί είχε υποστηρίξει ότι σηκώθηκε από το κρεβάτι όπου κοιμόταν με την 24χρονη φίλη του θύματος και πήγε στο σαλόνι όπου στον καναπέ κοιμόταν η 18χρονη για να δει αν ήταν καλά και αν χρειαζόταν κάποιο ρούχο ή ένα ταξί για να πάει σπίτι της.
Εκεί, όπως υποστήριξε, γλίστρησε και έπεσε πάνω στην νεαρή κοπέλα. Στην απολογία του παραδέχθηκε ότι ίσως το μόριο του να ήταν έξω από το εσώρουχο του και σε στύση, καθώς νωρίτερα είχε σεξουαλική επαφή με την 24χρονη κοινή τους φίλη. Επίσης δήλωσε ότι μάλλον από αυτή την πράξη υπήρχε ακόμη σπέρμα στα χέρια του και έτσι ίσως να εξηγείται πως βρεθηκε μετά υλικό του και στο θύμα.

Απαλλάχθηκε ο κατηγορούμενος που είπε «Παραπάτησα, έπεσα και έτσι την βίασα κατά λάθος» | iefimerida.gr 1


Οι δυο τους είχαν γνωριστεί νωρίτερα τη νύχτα στο κλαμπ Cirque De Soir του Λονδίνου και από εκεί μεταφερθήκαν μαζί στο διαμέρισμα του επιχειρηματία στο Maida Vale.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Μεγάλη Βρετανία βιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ