«Μεγαλεία» για Μάρδα-Κουντουρά: Χτύπησαν το καμπανάκι στη Wall Street [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Μεγαλεία» για Μάρδα-Κουντουρά: Χτύπησαν το καμπανάκι στη Wall Street [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ξεχωριστή στιγμή έζησαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, στη Νέα Υόρκη.

Μπήκαν στηνκαρδιά του καπιταλισμού, το Χρηματιστήριο της Wall Street και κήρυξαν την λήξη των εργασιών της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου.

Ο Δ. Μάρδας χτύπησε το παραδοσιακό σφυρί και η Ε. Κουντουρά το κουδούνι, πλαισιούμενοι από ανώτατα στελέχη εισηγμένων εταιριών.
Η τελετή έγινε στο πλαίσιο του 17ου Annual Capital Link Invest in Greece Forum, όπου το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link διοργάνωσαν ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδος, την «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης».
Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ανήρτησε την Ελληνική σημαία στην Wall Street και εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει αυτή τη μέρα.

«Μεγαλεία» για Μάρδα-Κουντουρά: Χτύπησαν το καμπανάκι στη Wall Street [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
«Μεγαλεία» για Μάρδα-Κουντουρά: Χτύπησαν το καμπανάκι στη Wall Street [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ