Ο Τόσκας για την επίθεση στον Οικονόμου: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αποκλείει χώρους και ιδέες - iefimerida.gr

Ο Τόσκας για την επίθεση στον Οικονόμου: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αποκλείει χώρους και ιδέες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε χθες βράδυ σε εστιατόριο των Εξαρχείων ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

“Η επίθεση στον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου είναι καταδικαστέα από κάθε πολίτη που σέβεται τη δημοκρατία. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει κανόνες αποκλεισμού χώρων και ιδεών» αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βασίλη Οικονόμου για να του εκφράσει την συμπαράστασή του και τη βούληση για την εξάλειψη τέτοιων καταστάσεων.

Ο Βασίλης Οικονόμου χθες βράδυ γύρω στις 22:00 βρισκόταν στο μπιστρό-μπαρ «Ζάχαρη και Αλάτι» επί της οδού Βαλτετσίου, χωρίς να συνοδεύεται από άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας όταν δέχτηκε επίθεση από περίπου 10 άτομα με κράνη και κουκούλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ