Έρχονται αποχωρήσεις παικτών στον Ολυμπιακό - «Καυτός» Ιανουάριος - iefimerida.gr

Έρχονται αποχωρήσεις παικτών στον Ολυμπιακό - «Καυτός» Ιανουάριος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και στον Ολυμπιακό φτάνει ταυτόχρονα η ώρα της κρίσης. Ο Μάρκο Σίλβα θα κρίνει αρκετούς ποδοσφαιριστές και ανάλογα με τις αποχωρήσεις θα ακολουθήσει και η ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι μεγάλο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον Πορτογάλο προπονητή όπως οι Τζανδάρης, Πουλίδο, Ζντιέλαρ, Γιαννιώτας αλλά και ο Αυλωνίτης.

Υπάρχουν κάποιοι άλλοι, οι οποίοι αν και αποκτήθηκαν με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν, χάθηκαν στην πορεία όπως οι Γούτας, Μπεν, Κολοβός και ο Ερνάνι. Ολοι αυτοί δεν αποκλείεται να κριθούν στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος ενόψει Χριστουγέννων.

Ο Σίλβα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να πάρει τις τελικές του αποφάσεις αφού απο τις αποχωρήσει θα εξαρτηθεί και το πόσοι ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν.

Οι μεταγραφές θα κρίνουν εξάλλου και την αλλαγή στη λίστα του Europa League, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών, με τον ένα να προορίζεται για το κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός παίκτες μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ