Κλειστά όλα τα σχολεία στο Λος Αντζελες -Εξαιτίας απειλής για την ασφάλεια - iefimerida.gr

Κλειστά όλα τα σχολεία στο Λος Αντζελες -Εξαιτίας απειλής για την ασφάλεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σπίτι τους θα περάσουν την Τρίτη χιλιάδες μαθητές στο Λος Αντζελες, καθώς κλειστά θα μείνουν σήμερα όλα τα σχολεία της περιοχής.

Αιτία αξιόπιστη απειλή που υπάρχει για την ασφάλεια, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λος Αντζελες, Λιλιάνα Πρεσιάδο. Η ηλεκτρονική απειλή ελήφθη νωρίς το πρωί (στις ΗΠΑ) και αμέσως αποφασίστηκε να κλείσουν τα σχολεία.

Οι μαθητές- που ήδη βρίσκονταν σε αυτά- εστάλησαν σπίτι τους το πρωί σύμφωνα με το NBC, που σημειώνει ότι το Λος Αντζελες είναι η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή σχολείων στις ΗΠΑ, καθώς περιλαμβάνει περισσότερα από 900, με πάνω από 640.000 μαθητές.

Παράλληλα, διατάχθηκε να γίνει έρευνα σε όλα τα σχολεία, ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί και το FBI. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ένωσης σχολείων της περιοχής, δεν επρόκειτο για απειλή για 1-2 σχολεία, αλλά για πολλά και για τους μαθητές γενικότερα.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι το e-mail της απειλής είχε IP από την Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχολεία Λος Άντζελες απειλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ