Εφαρμογή υπολογίζει ερωτικούς συντρόφους -Βρίσκει με πόσους έχεις κάνει σεξ [εφαρμογή] - iefimerida.gr

Εφαρμογή υπολογίζει ερωτικούς συντρόφους -Βρίσκει με πόσους έχεις κάνει σεξ [εφαρμογή]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να θυμάστε με πόσους συντρόφους έχετε πάει μέχρι στιγμής δεν είναι -σχετικά- δύσκολο πράγμα. Ακατόρθωτο, όμως, είναι να υπολογίσετε τον συνολικό αριθμό στον οποίο έχουν εκτεθεί οι σύντροφοί σας και κατ' επέκταση οι σύντροφοι των συντρόφων σας.

Η εφαρμογή,Sex Degrees of Separation, η οποία έχει δημιουργηθεί από μία αμερικάνικη φαρμακευτική εταιρία, υπολογίζει τον πραγματικό αριθμό των ανθρώπων που έχετε έρθει σε επαφή (έστω και μέσω κάποιου άλλου).

Η εφαρμογή βασίζεται στην κοινωνιολογική θεωρία των έξι βαθμών διαχωρισμού (Six Degrees of Separation).Η θεωρία αυτή, η οποία έγινε πολύ δημοφιλής την δεκαετία του '90, υποστηρίζει πως για κάθε άνθρωπο που γνωρίζουμε μας χωρίζουν κατά μέσο όρο 6 άτομα.

Έτσι, προσθέτοντας στην φόρμα με πόσα άτομα έχετε κοιμηθεί ανά περίοδο, εκείνη την πολλαπλασιάζει με 6 στάδια/άτομο.

Για παράδειγμα, αν έχετε κάνει σεξ με -ας πούμε- 5 ανθρώπους μέχρι σήμερα, έχετε εκτεθεί σε περίπου 1.916.806 ανθρώπους.

Ο αριθμός είναι ενδεικτικός, καθώς πάντα υπάρχουν αποκλεισμοί, αλλά σκοπός του είναι να σας ενημερώσει για το πόσο εκτεθειμένοι μπορεί να είστε σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Εφαρμογή υπολογίζει ερωτικούς συντρόφους -Βρίσκει με πόσους έχεις κάνει σεξ [εφαρμογή] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τεχνολογία εφαρμογή σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ