Τι καταστρέφει την ερωτική σας ζωή [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι καταστρέφει την ερωτική σας ζωή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κάποια ηλικιά της ζωής σου αρχίζεις να ψάχνεις τη μόνιμη αγάπη, αυτή που θα είναι συνάμα σταθερή και συναρπαστική, ικανή να σου πάρει το μυαλό και να θέσει τις βάσεις για μια οικογένεια.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο είσαι μόνος/η και αναρωτιέσαι τι κάνεις λάθος και δεν μπορείς να είσαι και εσύ με κάποιον. Την ίδια στιγμή βλέπεις ζευγάρια στα social media, να κάνουν check in, να ποστάρουν φωτογραφίες και συ αντί να είσαι έξω με τους φίλους, κάθεσαι στο σπίτι σου και χαζεύεις τη ζωή των άλλων.

Νιώθεις πως κάτι λείπει. Μπορεί να μην είναι η αγάπη, αλλά σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελες να σε ξεμυαλίσει και να σε κάνει να χαμογελάς. Μήπως, όμως, υπάρχουν πράγματα που σε κρατούν πίσω και δεν σε βοηθούν να βρεις αυτό που ψάχνεις;

Οι επιλογές είναι πολλές μα πάρα πολλές

Αυτό όσο καλό και αν ακούγεται δεν είναι. Μέσω των social media, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με δεκάδες ανθρώπους, τους οποίους μπορεί και να μην τους δείτε ποτέ. Πολλούς από αυτούς τους έχεις δει μία φορά ή και καμία, οπότε δεν υπάρχει το αίσθημα της εμπιστοσύνης. Σε έναν κόσμο επιλογών, υπάρχουν αμφιβολίες αν «εκείνος/η» είναι ο κατάλληλος.

Τι καταστρέφει την ερωτική σας ζωή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τρομοκρατήστε στην ιδέα πως είναι ακατάλληλος/η

Ολοι γύρω σου δυνητικά είναι ερωτικοί σύντροφοι και αρκετοί είναι κατάλληλοι. Αλλοι σε παρατηρούν, άλλοι όχι, ενώ κάποιοι σε προσεγγίζουν. Ποιος, όμως, έχει το χρόνο να φιλτράρει μέσα σε μερικά λεπτά αν ταιριάζει με τον συνομιλητή του; Κανείς, αλλά η προσπάθεια μετράει. Μην μείνεις στην ασφάλεια σου, γνώρισε τους ανθρώπους γύρω σου. Βέβαια, δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι από εδώ και από εκεί, απλά δώσε χρόνο και χώρο σε όσους εσύ πιστεύεις.

Εχεις υψηλά στάνταρ

Ολοι θέλουν το καλύτερο για τον εαυτό τους και είναι λογικό. Ετσι, όμως, περιορίζεις το φάσμα των επιλογών σου και γίνεσαι σνομπ με ανθρώπους που θέλουν να σε γνωρίσουν. Αν δεν τολμήσεις να βρεθείς με ανθρώπους που δεν πληρούν τόσο τα εμφανισιακά σου κριτήρια (γιατί εκεί στέκονται οι περισσότεροι) αλλά επικοινωνείς, τότε πως θα ξέρεις πως δεν ταιριάζεις.

Τι καταστρέφει την ερωτική σας ζωή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Περιμένεις την «αδελφή-ψυχή» σου

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, που μπορείς να αγαπήσεις, αλλά λίγοι θα είναι αυτό που λέμε η «αδελφή-ψυχή» σου – που ίσως να μην βρεις και ποτέ. Αν ανήκεις στους ρομαντικούς, που πιστεύουν πως κάποια στιγμή, θα την ανακαλύψουν, απορρίπτοντας τους υπόλοιπους, τότε το μόνο που καταφέρνεις είναι να καταστρέφεις την ερωτική σου ζωή, στην οποία ωραία ηλικία.

Είσαι κολλημένος/η με τον πρώην σύντροφό σου

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους «εκείνον/η». Τη σχέση εκείνη που όταν τελείωσε, πόνεσαν και έκλαψαν πολύ (κι ας μην το παραδέχονταν). Η εμμονή με τους πρώην και το παρελθόν μόνο καλό δεν κάνει. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη και ο νέος βγαίνει συνήθως χαμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις λάθη σύντροφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ