Τζιτζικώστας: Από ανύπαρκτους κύκλους διέρρευσε η δήθεν ατάκα Καραμανλή για το ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα - iefimerida.gr

Τζιτζικώστας: Από ανύπαρκτους κύκλους διέρρευσε η δήθεν ατάκα Καραμανλή για το ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν την άκουσα την ατάκα του Καραμανλή ότι μόνο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα, γιατί πολύ απλά δεν ήταν ατάκα του κ. Καραμανλή» δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. κ. Απ. Τζιτζικώστας.

«Επειδή ξέρω τον Κώστα Καραμανλή», πρόσθεσε «ξέρω πολύ καλά ότι αν θέλει να πει κάτι για ένα τόσο σημαντικό θέμα, θα το πει μόνος του δημόσια. Κύκλοι οι οποίοι προκύπτουν από το πουθενά και μάλιστα χωρίς να υπάρχει κατά την άποψή μου μια τέτοια θέση του Κώστα Καραμανλή, και σας μιλώ μετά λόγου γνώσεως, θεωρώ ότι κάνουν κακό στους ίδιους, αδικούν τους ίδιους.»

Επιπλέον, τόνισε ότι η δική του υποψηφιότητα έχει δεχτεί τον περισσότερο πόλεμο και όπως είπε χαρακτηριστικά «πίσω μου δεν έχω απολύτως κανένα μηχανισμό, κανένα σύστημα, κανένα δαχτυλίδι και καμία ευλογία.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ