Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα στα «χνάρια» του Στρος Κάν - iefimerida.gr

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα στα «χνάρια» του Στρος Κάν

2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είδηση βόμβα έχει προκαλέσει σοκ στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Χέρμαν Κέιν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

H ιστοσελίδα Politiko αποκάλυψε χθες πως κατά τη διάρκεια της προεδρίας του στην Εθνική Ομοσπονδία Εστιατορίων, ο Κέιν είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά δύο υπαλλήλους, οι οποίες κατέληξαν να παραιτηθούν.

Από το περιβάλλον του Κέιν γίνεται λόγος για «πόλεμο λάσπης» που έχουν στήσει διάφορα μέσα ενημέρωσης εναντίον του υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων. Σε δηλώσεις προς το Associated Press, εκπρόσωπος του Κέιν χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα ως «συκοφραντίες».

Στον αγώνα των προκριματικών για τις προεδρικές εκλογές του 2012, δημοσκόπηση στην πολιτεία Αιόβα φέρνει τον Κέιν σε ισοπαλία με τον Μιτ Ρόμνει. Μένει να δούμε αν ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων θα εξελιχθεί σε ένα «αμερικανό Ντομινίκ Στρος Καν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ