Αντιπροέδρος Κομισιόν: Σοκ για την Ελλάδα η μαζική είσοδος προσφύγων - iefimerida.gr

Αντιπροέδρος Κομισιόν: Σοκ για την Ελλάδα η μαζική είσοδος προσφύγων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία χώρα δεν θα μπορούσε να αντέξει την είσοδο τόσο μεγάλου αριθμού προσφύγων, ιδιαίτερα δε για την Ελλάδα αυτό αποτελεί ένα δεύτερο σοκ μετά την κρίση δήλωσε η αντιπρόεδρος της Κομισιόν κ. Κ. Γκεοργκίεβα από τον Ελαιώνα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη στο κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη.

Η κ. Γκεοργκίεβα βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει κοινή δήλωση με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, η οποία θα εγκαινιάσει το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου για τη στήριξη 20.000 προσφύγων στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα, το οποίο θα παρουσιαστεί σε σχετική εκδήλωση στα γραφεία της Ε.Ε. στην Αθήνα, εντάσσεται στις αποφάσεις της Συνόδου των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, στις 25 Οκτωβρίου. Νωρίτερα, η Γκεοργκίεβα θα επισκεφθεί το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ