Το fair play που πέρασε στην ιστορία - Από τον αρχηγό των Χανίων στην αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο - iefimerida.gr

Το fair play που πέρασε στην ιστορία - Από τον αρχηγό των Χανίων στην αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο άσχημες στιγμές, βία και διαμαρτυρίες. Έχει και στιγμιότυπα, τα οποία αποτελούν διαφήμιση και αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός διαθέτει ακόμη στιγμές «ποδοσφαιρικές» υγείας.

Στη Ζάκυνθο, η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τα Χανιά και η φάση του 56ου λεπτού πέρασε στην ιστορία, στο ισόπαλο 3-3 των δύο ομάδων.

Οι παίκτες των φιλοξενούμενων μετά από μια κακή συνεννόση δεν τήρησαν το fair play με αποτέλεσμα να σκοράρουν παρά το γεγονός πως έπρεπε να επιστρέψουν την μπάλα στους αντιπάλους τους.

Τόσο οι παίκτες της κρητικής ομάδας όσο και ο πάγκος πανηγύρισαν το γκολ ωστόσο σ'εκείνο το σημείο υπήρξε η παρέμβαση του αρχηγού του ΑΟΧ, Χάρη Μπριλάκη, ο οποίος έδωσε εντολή στους συμπαίκτες του να δεχθούν γκολ.

Το συζήτησε μάλιστα με τον αρχηγό της Ζακύνθου και έτσι ακριβώς συνέβη στην επόμενη φάση. Ο κόσμος στις κερκίδες που αρχικά διαμαρτυρόταν ξέσπασε σε χειροκροτήματα, διακρίνοντας πως ακόμα και στις μέρες του επαγγελματικού αθλητισμού και της βαθμολογικής πίεσης, υπάρχει η ορθή σκέψη προς όφελος του αθλητισμού και μόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζάκυνθος Χανιά χαρης μπριλακης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ