Ο Σάκης Ρουβάς με τη μητέρα του -Μιλά για εκείνη και συγκινεί [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σάκης Ρουβάς με τη μητέρα του -Μιλά για εκείνη και συγκινεί [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ο μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Σάκη Ρουβά, του οποίου η μητέρα ήταν επίσης καλλιτέχνις, αν και ερασιτέχνης. Ηταν αυτή που είδε αυτό το κάτι στο παιδί της και του έδωσε την αναγκαία ώθηση για να αγαπήσει και να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό δρόμο...

Πρόσφατα, στα βραβεία του Mad Κύπρου, οι δυο τους ανέβηκαν μαζί στη σκηνή. Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στο περιοδικό People για τη μοναδική αυτή στιγμή. «Έχω ξαναβρεθεί στη σκηνή μαζί με τη μητέρα μου, υπό άλλες συνθήκες. Σε θεατρική σκηνή, όταν έπαιζε εκείνη. Ξέρεις, τη νιώθω πολύ κοντά μου, γιατί έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Ήταν μόλις 17,5 χρόνων όταν με έκανε. Ήταν παιδί. Βλέπω 18άχρονα κορίτσια σήμερα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα μπορούσαν να μεγαλώνουν παιδιά. Είχαμε πάντα ένα πολύ ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ μας, πάντα ήταν κοντά μου, αλλά η σχέση μας έχει περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια άλλαζα όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πάντα γύρω μου, όπως και ο τρόπος που βλέπω τους ανθρώπους και τους αναλύω. Μεγαλώνοντας, λοιπόν, όλα τα γεγονότα της ζωής μου τα επισκέπτομαι ξανά με διαφορετικό τρόπο, τα αντιλαμβάνομαι και διαφορετικά κοιτάζοντάς τα από απόσταση. Το ίδιο ισχύει και για τη στάση της μητέρας μου σε διάφορα περιστατικά, όπως και για τον τρόπο που την αντιμετώπιζα εγώ. Πάντως, η μητέρα μου είχε διακρίνει από νωρίς κάποιες δυνατότητες σε εμένα και με ενθάρρυνε στα βήματά μου, όπως και όλη μου η οικογένεια. Εκείνη βέβαια ακόμη περισσότερο, καθώς ήταν καλλιτέχνις – ερασιτέχνης μεν, αλλά καλλιτέχνις, γιατί αυτό ή το έχεις μέσα σου ή δεν το έχεις. Ήταν συγκινητικό για μένα να βρεθούμε μαζί στη σκηνή, όπως πιστεύω και για εκείνη. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία».

Ο Σάκης Ρουβάς με τη μητέρα του -Μιλά για εκείνη και συγκινεί [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκης Ρουβάς μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ