Ομπάμα: Η συμφωνία στο Παρίσι είναι η καλύτερη ευκαιρία να σώσουμε το μοναδικό πλανήτη που έχουμε - iefimerida.gr

Ομπάμα: Η συμφωνία στο Παρίσι είναι η καλύτερη ευκαιρία να σώσουμε το μοναδικό πλανήτη που έχουμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συμφωνία στο Παρίσι δεν έλυσε το πρόβλημα, αλλά δημιουργεί το πλαίσιο που έχει ανάγκη ο κόσμος για την επίλυση της κρίσης της κλιματικής αλλαγής, τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαιρέτισε την υιοθέτηση της συμφωνίας στη Σύνοδο του Παρισιού, χαρακτηρίζοντάς την ισχυρή και φιλόδοξη, ενώ τόνισε ότι αυτή μπορεί να αποτελέσει ένα σημείο καμπής στον αγώνα για την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής.

Ευχαριστώντας τους ηγέτες των 195 χωρών που συνεργάστηκαν για την απειλή που αφορά όλους, ο Ομπάμα τόνισε ότι η συμφωνία αποτελεί «την καλύτερη ευκαιρία μας να σώσουμε τον μοναδικό πλανήτη που έχουμε».

«Η συμφωνία δημιουργεί τον μηχανισμό και την αρχιτεκτονική για να αντιμετωπιστεί αυτή η πρόκληση με αποτελεσματικό τρόπο», τόνισε ο Ομπάμα μιλώντας από τον Λευκό Οίκο, σημειώνοντας ότι «σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα κλίμα συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ