Η συγκινητική υποδοχή των παιδιών του Καναδά σε προσφυγόπουλα: Θα σας δούμε στο σχολείο, να γίνουμε φίλοι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η συγκινητική υποδοχή των παιδιών του Καναδά σε προσφυγόπουλα: Θα σας δούμε στο σχολείο, να γίνουμε φίλοι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην μιλούν την ίδια γλώσσα, αλλά τα παιδιά βρίσκουν πάντα τον τρόπο να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Μπόμπιρες από τον Καναδά καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο τα προσφυγόπουλα από τη Συρία που έφτασαν στη χώρα τους. «Χαιρόμαστε που είστε εδώ. Θα σας δούμε στο σχολείο. Θέλουμε να γίνουμε φίλοι», ήταν μερικά από τα μηνύματα που τους έστειλαν.

Πολλά τέτοια βίντεο αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο το μήνυμα «Καλώς ήρθατε στον Καναδά» να ακούγεται σε διάφορες γλώσσες από παιδάκια. Μάλιστα ένα από αυτά, στέλνει αυτό το «ζεστό» μήνυμα και στα ελληνικά.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχετε περάσει. Πραγματικά ελπίζω να σας αρέσει εδώ», λέει ένα αγόρι. «Ελπίζω να μείνετε κοντά μας», δηλώνει ένα άλλο. «Θέλω να γίνω η καλύτερη φίλη σου», λέει ένα μικρό κοριτσάκι.

Μία μη κερδοσκοπική οργάνωση στον Καναδά συγκέντρωσε όλα αυτά τα βίντεο, για να δώσει το μήνυμα στους πρόσφυγες που φτάνουν στη χώρα. Ο Καναδάς σκοπεύει να υποδεχθεί περίπου 25.000 πρόσφυγες έως τα τέλη Μαρτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καναδάς πρόσφυγες παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ