Η Ντέμι Μουρ επιτέθηκε σε φωτογράφο - iefimerida.gr

Η Ντέμι Μουρ επιτέθηκε σε φωτογράφο

Ντέμι Μουρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αγαπημένο θέμα των παπαράτσι έχει γίνει τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός Ντέμι Μουρ, εξαιτίας των φημών για διαζύγιο με το σύζυγό της Άστον Κούτσερ. Η Ντέμι είδε κι απόειδε και αποφάσισε να σταματήσει να είναι ευγενική μαζί τους.
Τη «νύφη» πλήρωσε ένας παπαράτσο που ακολουθούσε τη 48χρονη ηθοποιό, ενώ εκείνη πήγαινε σε κομμωτήριο στο Λος Άνζτελες, την περασμένη Παρασκεύη. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο φωτογράφος στην ιστοσελίδα X17online.com: «Η Ντέμι ήταν τρελή. Τα είχε χάσει τελείως. Στεκόμουν στο πεζοδρόμιο και προσπαθούσα να βγάλω κάποιες φωτογραφίες της, κι εκείνη τρελάθηκε. Προσπάθησε να πέσει επάνω μου και να πάρει την κάμερα, ενώ με έβριζε με το χειρότερο τρόπο».

Ως αποτέλεσμα, η ηθοποιός όχι μόνο έγινε θέμα στις κουτσομπολίστικες στήλες για άλλη μια φορά, αλλά κατηγορείται και για επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες που έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο της απιστίας του συζύγου της, τα έντυπα προβάλλουν μία άλλη εικόνα της Ντέμι Μουρ, εμφανώς αδυνατισμένη και με σημάδια άγχους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ