Euroleague: Με νίκη σφραγίζει την πρόκριση απόψε ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Euroleague: Με νίκη σφραγίζει την πρόκριση απόψε ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη που θα του δώσει αυτόματα και την πρόκριση στο TOP-16 ψάχνει από ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ζιέλονα Γκόρα (21:45, ΕΡΤ) στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός μετά την σπουδαία επιτυχία επί της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση, η οποία είναι πολύ πιθανό να τον φέρει αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό.

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να σημειώσει νίκη και απέναντι στην Ζαλγκίρις την τελευταία αγωνιστική στη Λιθουανία, τότε θα τερματίσει στην 3η θέση και δεν θα πέσει πάνω στον Ολυμπιακό στο TOP-16.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να οριστικοποιήσει την πρόκριση απόψε απέναντι στην Ζιέλονα Γκόρα. Η νίκη κόντρα στους Πολωνούς θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα είναι αναγκασμένος να φύγει νικητής από το Κάουνας την τελευταία αγωνιστική.

Η σημερινή αντίπαλος του τριφυλλιού, δεν τρομάζει τον Τζόρτζεβιτς αφού είναι η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση στη φετινή διοργάνωση ενώ αντιμετωπίζει και πολύ σημαντικά προβλήματα για την αποψινή αναμέτρηση μιας και θα αγωνιστεί δίχως τους δύο βασικούς ψηλούς της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάσκετ Παναθηναϊκός πρόκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ