Ο Μάριος Φραγκούλης απόψε και αύριο στο ΠΑΛΛΑΣ - iefimerida.gr

Ο Μάριος Φραγκούλης απόψε και αύριο στο ΠΑΛΛΑΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο λαμπερά, γιορτινά βράδια όπου θα ακουστούν κυρίως Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο νέο δίσκο «Tales of Christmas» του Μάριου Φραγκούλη θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε Δευτέρα 14 και Τρίτη 15/12 στο ΠΑΛΛΑΣ.

Ο Μάριος Φραγκούλης, Πρέσβης Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece, προσφέρθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για να συμβάλλει στην υλοποίηση ενός από τους στόχους του Ιδρύματος.
Οι δύο βραδιές έχουν φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά ασθενοφόρων.

Ο Μάριος Φραγκούλης σ’ αυτή τη μοναδική συναυλία συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η χορωδία των «Μικρών Μουσικών» του Ωδείου Αθηνών, που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, εξαιρετικά ταλέντα στη μουσική, τα οποία συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του νέου του δίσκου.

Ο Μάριος Φραγκούλης απόψε και αύριο στο ΠΑΛΛΑΣ  | iefimerida.gr 0

«Tales of Christmas» νέο Χριστουγεννιάτικο cd απο το Μάριο Φραγκούλη

Έχοντας κυκλοφορήσει περισσότερα από 15 προσωπικά άλμπουμ, με πωλήσεις ύψους 1,000,000 αντιτύπων σε όλον τον κόσμο, κι έχοντας φτάσει στην κορυφή των Classical Crossover charts, δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Andrea Bocelli και ο Josh Groban, αυτες τις ημέρες ο Μάριος Φραγκούλης, επανέρχεται με ένα γιορτινό άλμπουμ και ενώνει τις δυνάμεις του με τον κάτοχο 6 βραβείων Grammy, μαέστρο και παραγωγό Jorge Calandrelli.
Πρόκειται για το πρωτο Χριστουγεννιάτικο αλμπουμ του με τιτλο «Tales of Christmas» μια συλλογή από τραγούδια που μιλούν για τα βασικά θέματα των γιορτών, τη συμπόνια, την οικογένεια, το θάρρος, τη χαρά και τη δύναμη της αγάπης.
Συμπράττουν η Philharmonia Orchestra του Λονδίνου και ηχογραφήθηκε στα θρυλικά Abbey Road Studios.
Το άλμπουμ περιέχει τέσσερις εξαιρετικές συνεργασίες, το «All Creatures of Our God» και το «King» με το διεθνή καλλιτέχνη George Perris και τη Julie Zorilla στα φωνητικά, το «Carpe Diem» με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Sarah Brightman και το «Have Yourself a Merry Little Christmas» με την mezzo-soprano, κάτοχο 4 βραβείων Grammy, Marilyn Horne και τη χορωδία των ταλαντούχων «Μικρών Μουσικών» του Ωδείου Αθηνών.
Το αλμπουμ κυκλοφορεί διεθνώς σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μεξικό, Μεγάλη Βρετανία και Ελλάδα.

Το «Tales of Christmas» κυκλοφορεί από τη ΜΙΝΟΣ-EMI.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάριος Φραγκούλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ