Η Σίντι Κρόφορντ μιλά για τη νύχτα που έπεσε στο κρεβάτι με τον Τζορτζ Κλούνεϊ - iefimerida.gr

Η Σίντι Κρόφορντ μιλά για τη νύχτα που έπεσε στο κρεβάτι με τον Τζορτζ Κλούνεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περιστατικό το έχει περιγράψει στο παρελθόν και ο Ράντι Γκέρμπερ, σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η περιγραφή του τοπ μόντελ των '90s ήταν πιο απολαυστική.

Η Σίντι Κρόφορντ, πήγε στην εκπομπή του Κόναν Ο Μπάιεν και ήταν εξόχως αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε εκείνο το... μοιραίο βράδυ που κοιμήθηκε, κατά λάθος, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η Σίντι με τον σύζυγό της και τον Κλούνεϊ να τους κάνει photobombing!

Οπως εξήγησε η ίδια, ο ηθοποιός, πριν γνωρίσει την Αμάλ Αλαμουντίν έβγαινε συνεχώς τα βράδια έξω με τον σύζυγό της. «Αν και μου πρότειναν να πηγαίνω μαζί τους, ένα Σαββατόβραδο έμεινα στο σπίτι με τα παιδιά», συνέχισε η Σίντι Κρόφορντ και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη. Οι δύο άνδρες επέστρεψαν αργά το βράδυ και ο Τζορτζ αποφάσισε να κοιμηθεί στον ξενώνα τους και όχι στο σπίτι του. Στο εν λόγω δωμάτιο, όμως συνηθίζει να κοιμάται ο σύζυγος του μοντέλου, ο Ράντι Γκέρμπερ, μετά τα… ξενύχτια του, προκειμένου να μην την ενοχλεί. «Σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα στον ξενώνα για να δω αν είναι καλά. Τον είδα να κοιμάται μπρούμυτα, χωρίς να έχει βγάλει τα παπούτσια του και αποφάσισα να το κάνω εγώ, λέγοντάς του γλυκόλογα», συνέχισε την περιγραφή της το τοπ μόντελ.

Κάνοντας νάζια, το μοντέλο άναψε τα φώτα, ο άνδρας που κοιμόταν ξύπνησε και τότε διαπίστωσε ότι… ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ! «Δεν ξέρω ποιος σοκαρίστηκε περισσότερο, εγώ ή εκείνος! “Θεε μου”, είπε αυτός, “Θεέ μου” είπα κι εγώ και βγήκα αμέσως έξω! Βρήκα τον Ράντι στο δωμάτιο της κόρης μας και τον ξύπνησα», πρόσθεσε, ενώ τόνισε πως, αν δεν είχε ανάψει τα φώτα, θα κοιμόταν μαζί με τον ηθοποιό όλο το βράδυ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίντι Κρόφορντ Τζορτζ Κλούνεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ