Ο καιρός σήμερα - iefimerida.gr

Ο καιρός σήμερα

καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γενικά καλός ο καιρός για σήμερα Δευτέρα. Καλές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια της ημέρας, βόρειοι άνεμοι γενικά, γύρω στα 7 τα μποφόρ στο Αιγαίο, και το βράδυ τοπικές βροχές στα νοτιοδυτικά.

Αττική

Λίγες νεφώσεις για την Αττική, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Στους 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Θεσσαλονίκη

Λίγες οι νεφώσεις στην Θεσσαλονίκη, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφορ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία-Θράκη

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες στη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη όπου νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Νησιά Ιονίου- Ήπειρος-δυτική Στερεά- δυτική Πελοπόννησος

Αρχικά αίθριος ο καιρός, ενώ αραιές θα είναι οι νεφώσεις από το μεσημέρι οι οποίες βαθμιαία στα νότια θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανατολικές διευθύνσεις για τους ανέμους 3 με 4 μποφόρ και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία- ανατολική Στερεά- Εύβοια- ανατολική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις για την ανατολική Πελοπόννησο, από το μεσημέρι οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Βόρειες διευθύνσεις για τους ανέμους από 4 έως 6 μποφόρ,και στα ανατολικά και νότια το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες- Κρήτη

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Οι νεφώσεις στα δυτικά το βράδυ θα αυξηθούν και είναι πιθανό τη νύχτα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα έχουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το πρωί στις δυτικές Κυκλάδες τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου- Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα νότια, ενώ οι άνεμοι θα έχουν βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκαρασία, καλή για την εποχή, από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη, 4 μέχρι 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ