Μεϊμαράκης: Με ενόχλησε και με στεναχώρησε πραγματικά η δήλωση Σαμαρά - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Με ενόχλησε και με στεναχώρησε πραγματικά η δήλωση Σαμαρά

EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενόχλησή του για την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ζητούσε να αφήσει το τότε αξίωμα του υπηρεσιακού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Με ενόχλησε και με στεναχώρησε πραγματικά η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, που με πρότεινε κιόλας, και οι δηλώσεις των συνυποψηφίων μου. Αλλά απάντησα με ψυχραιμία. Είμαι αυθεντικός, όχι παρορμητικός και τα "γαλλικά" τα έχω στην καθομιλουμένη», δήλωσε, μιλώντας στον Alpha.

«Δεν έχω αντιπαράθεση με τον Σαμαρά, με πολύ σεβασμό στέκομαι απέναντί του. Όταν όμως σε κατηγορεί κάποιος για κάτι οφείλεις να απαντήσεις», τόνισε.

Παράλληλα, ο κ. Μειμαράκης ξεκαθάρισε πως «στο κόμμα μας ποτέ δεν έχει ζητηθεί παραίτηση προέδρου», προσθέτοντας πως «και αυτοί που το ζήτησαν δεν ήταν και συνάδελφοι που είναι και πολλά χρόνια στο κόμμα».

Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος για την προεδρεία της ΝΔ, εξαπέλυσε τα «πυρά» στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας πως «δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις».

Για μια ακόμη φορά, διευκρίνισε πως δεν έχει πει πως θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πως «μπορούμε να συνεννοηθούμε σε μεμονωμένα ζητήματα».

«Θέμα συνεργασίας ή οικουμενικής ουδέποτε ετέθη από εμένα», κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ