Το μυστικό ειδύλλιο της Πίπα με τον πρίγκιπα Χάρι -Πώς τους «έπιασε» η Κέιτ [εικόνα] - iefimerida.gr

Το μυστικό ειδύλλιο της Πίπα με τον πρίγκιπα Χάρι -Πώς τους «έπιασε» η Κέιτ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πρωτοσέλιδο τον έρωτα της Πίπα Μίντλετον με τον πρίγκιπα Χάρι κυκλοφορεί η αμερικανική έκδοση του OK!.

Σύμφωνα με το περιοδικό, τα μικρότερα αδέρφια του βασιλικού ζεύγους έζησαν έναν έρωτα που κράτησε μόλις τρεις μήνες, ενώ για το ειδύλλιό τους γνώριζαν μόνο τα μεγαλύτερα αδέρφια τους.

Το περιοδικό ισχυρίζεται επίσης ότι έχει περισσότερες λεπτομέρειες για τον έρωτα του ζευγαριού. Όπως αναφέρει ο πρίγκιπας άρχισε να προσέχει ιδιαίτερα την Πίπα Μίντλετον όταν όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω στον γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Προχωρώντας σε περαιτέρω αποκαλύψεις αναφέρει συγκεκριμένα ότι κατά την διάρκεια του γάμου οι δυο τους φλέρταραν συνεχώς. «Κάποια στιγμή, η Κέιτ πήγε να φτιάξει το μέικ απ της και τους βρήκε να φιλιούνται στο μπάνιο», λέει πηγή στο OK! υποστηρίζοντας μάλιστα ότι αυτό δεν έκανε καθόλου χαρούμενη την δούκισσα του Κέμπριτζ.

Σύμφωνα με το περιοδικό ο Χάρι συνέχισε να κυνηγάει την Πίπα αν και εκείνη δεν ενέδιδε από τον φόβο της ότι θα εκνευρίσει την αδερφή της. Το ρεπορτάζ καταλήγει τονίζοντας ότι και οι δύο ξεκίνησαν να βγαίνουν με άλλους.

Το μυστικό ειδύλλιο της Πίπα με τον πρίγκιπα Χάρι -Πώς τους «έπιασε» η Κέιτ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ