Επίθεση Τζιτζικώστα στην κυβέρνηση: Οδηγεί τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή - iefimerida.gr

Επίθεση Τζιτζικώστα στην κυβέρνηση: Οδηγεί τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή

EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πυρά» στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το Κιλκίς ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατηγορώντας την πως «οδηγεί τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή».

Παράλληλα, κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να «σταματήσει να παίζει με τα εθνικά θέματα», τον κατηγόρησε ότι ζητάει τη «συνενοχή» των άλλων κομμάτων και όχι την εθνική συνεννόηση και έκανε ειδική αναφορά στο θέμα των αγροτών, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να «γκρεμίσει» τον αγροτοδιατροφικό τομέα, η ΝΔ δεν πρόκειται να συναινέσει στα «εγκλήματα» της.

Ο κ. Τζιτζικώστας αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Σε λιγότερο από 12 μήνες, αρχικά στραγγάλισαν την οικονομία, αποσταθεροποίησαν το τραπεζικό σύστημα, έφεραν τα capital controls και βύθισαν τη χώρα στην αβεβαιότητα και τη νέα ύφεση. Και στη συνέχεια, μόνοι τους συμφώνησαν και υπέγραψαν το τρίτο, το χειρότερο και πιο βαρύ μνημόνιο, το μνημόνιο των φόρων και της ανασύστασης του παλιού κομματικού κράτους που μεθοδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Οσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ανέφερε πως η επόμενη της 20ης Δεκέμβρίου θα βρει το κόμμα ενωμένο, καθώς υπάρχει η δέσμευση για ενότητα στην παράταξη την οποία εγγυάται ο ίδιος προσωπικά.

«Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η απαισιοδοξία τελειώνει. Σε δέκα μέρες δεν θα είναι η Κεντροδεξιά που θα ανησυχεί για το μέλλον της. Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο κ. Τσίπρας και τα παλιά συστήματα που τον στηρίζουν, που θα ανησυχούν γιατί ο χρόνος τους θα τελειώνει», υπογράμμισε, επίσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ